Information

diumenge, 21 de desembre del 2014

DUEL DE GERMANS / DUELO DE HERMANOS / DUEL OF BROTHERS

El partit Bulls-Grizzlies, va enfrontar als germans Gasol, que estan quatllant una espectacular temporada amb els seus respectius equips.
Els Bulls de Pau van trncar la ratxa de victòries dels Grizzlies del seu germà Marc, que arribaven en un excel·ent moment de forma, després de guanyar l'actual líder de la lliga, els Warriors i l'ex-campió de la NBA, els Spurs.
No va ser una gran nit per al gran dels Gasol de cara a cistella, no va poder anotar més de 6 punts, en canvi el seu germà va anotar-ne 13, i va atrapar 10 rebots, conseguit així un altre partit amb xifres dobles. Tot i la seva bona aportació, i la bona actuació també del base dels dels grzzlies, Conley, que va acabar amb 21 punts, no van poder aturar la allau ofensiva per part dels d'Illinois, especialment per part de Mirotic i Jimmy Butler, que van anotar 27 i 31 punts respectivament.



El partido Bulls-Grizzlies, enfrentó ayer a los hermanos Gasol, que estan quajando una excelente temporada con sus respectivos equipos.
Los Bulls de Pau, terminaron la racha de victorias de lo -grizzlies de su hermano Marc, que llegaban a este partido en un espectacular momento de forma, después de ganar a los actuales líderes de la liga y al ex-campeón de la NBA, los Spurs.
No fué una noche memorable para Pau, que solamente anotó 6 puntos, de otra banda, su hermano menor, Marc, anotó 13 puntos i capturó 10 rebotes, para conseguir así, un espectacular doble-doble.
teniendo en cuenta su buena aportación y la buena actuació de Mike Conley, que acabó con 21 puntos, muchos hubieran apostado por los Grizzlies, pero nadie contaba en la gran actuació de dos actores secundarios de los Bulls como son Mirotic y Jimmy Butler, que fueron en todo momento les referentes para los de Illinois, con 27 y 31 puntos respectivamente. 



The match Bulls-Grizzlies, faced the Gasol brothers, that are nowadays in a great physical fitness.
It wasn't a good night for Pau, that only scored 6 points but Marc, scored 13 points and got 10 rebounds.
Marc and Conley were the best players for his team, but on the attacking face of the match for the bulls, Mirotic and Butler were the best players of their team with 27 and 31 points respectively, and the Grizzlies defense couldn't stop them, when they were attacking the rim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada